Dierenartsenpraktijk Puiflijk

Team DAP Puiflijk

Graag stellen we het team van Dierenartsenpraktijk Puiflijk aan u voor:

Harrie ten Doeschate

Dierenarts, afgestudeerd in 1985. Behandelt uw dier op afspraak of op de open spreekuren. Doet veel operaties. Is ook gespecialiseerd in paardengynaecologie. Huisdier: Labrador Belle.

Caroline ten Doeschate-Wonder

Dierenarts, afgestudeerd in 1984. Behandelt uw dier op afspraak en een enkele keer op een spreekuur.  Doet de meeste tandheelkundige ingrepen, internistische problemen en laboratoriumonderzoek. Huisdier: rooie (ex-)kater Hufter.

Marloes Busser  

Dierenarts, afgestudeerd in 2011 en werkzaam in onze praktijk sinds maart 2016. Zij brengt nieuwe kennis van de opleiding mee en ook al ervaring vanuit andere praktijken waar ze gewerkt heeft. Werkt zowel op afspraak als op spreekuren. Vindt röntgenfoto's maken en konijnen-diergeneeskunde erg leuk. Samen met Caroline doet ze de internistische patiënten.  Huisdieren: (ex-) katers Buzz en vondeling Joop.

Chantal van de Wielen

Assistente/ paraveterinair, werkt bij ons sinds 2010. Chantal is een groot liefhebster van konijnen. Heeft eind 2016 ook haar eigen trimsalon geopend in Beuningen. Sinds 2019 de trotse en blije eigenaar van Cocker Spaniel Oscar, naast diverse katten en konijnen, natuurlijk.                 

Marjan van Elburg

Assistente/ paraveterinair, is de assistente met de meeste dienstjaren. Zij begon bij ons in 2001. Sinds zij moeder is geworden van zoon Luuk is zij wat minder gaan werken. Tegenwoordig heeft ze weer een hond in huis: labrador Diesel. 

Diane Visschers

Assistente/paraveterinair, de jongste van ons team. Begonnen bij ons in 2018 na een tijdje uit het vak te zijn geweest. Intussen heeft zij in ons team haar draai gevonden. Zij woont samen met NS Duck Toller Timo.